Hållbart in i framtiden - Välkommen till Wapnö Gård!

 

Konferens

Konferera med korna runt knutarna!

Gården, maten och våra upplevelser gör Wapnö till ett enkelt val för din konferens.
Här blir du lätt full av idéer, inspiration och energi. Vi lovar att göra allt för att du skall trivas hos oss!


Wapnö är ett modernt matföretag med kor, odling, kalvar, gårdsmejeri, gårdsbryggeri, mälteri, chark, gårdsbutik, växthus och en klimatsmart biogas­anläggning där kornas gödsel ger förnyelsebar energi i form av el, värme,kyla och näring till åkrarna. Här finns också hotell, restaurang och möteslokaler, allt på samma plats.
    Gården med alla dess möjligheter är belägen tio minuter från E6, Halmstad Centralstation, bussterminaler och flygplats. Så nära och enkelt är det för dig att nå oss. Vi kan även hämta er med vår Londonbuss.

Wapnö slott har utmärkta mötesplatser
Wapnö slott har åtta möteslokaler med plats för allt från 5 till 120 personer. Samtliga rum har god konferensutrustning och trådlöst internet. Den avskilda och avkopplande miljön ger dig de bästa förutsättningarna för såväl en kreativ konferens som ett lyckat styrelse- eller ledningsmöte. Lägg därtill fördelen med den stora och kostnadsfria parkeringsplatsen!

Kick off eller workshop i Hallands största korsvirkesbyggnad
Wapnö Magasin är ett spannmålsmagasin i tre våningar. Trätrapporna vittnar om hur tidigare generationer har gått upp med hundrakilossäckar på ryggen, tömt dem på våning tre för att sedan gå ned och hämta nya från den stationära tröskan.
    Idag ger magasinet  istället utrymme för andra aktiviteter: mässor, utställningar och som mötesplats – en historisk och enkel miljö. Magasinet rymmer 300 personer per våning. Andra våningen är tempererad.

Wapnö Gårdshotell
Wapnö erbjuder ett enkelt och bekvämt boende. Varje rum har utgång direkt till gårdsmiljön och naturen. Rummen är döpta efter kor som funnits på gården. Givetvis njuter du av frukost med Wapnös färska produkter. Promenader i parken och på natur och kunskapsstigen ger avkoppling.
Lär mer om Gårdshotellet >>

Wapnö Gårdsbutik
Handla Härproducerat® direkt av producenten. Prov­smaka våra ostar eller få tips och idéer på tillagning av kött från vår kunniga personal. I Gårdsbutiken hittar du alla våra produkter och har möjlighet att köpa en låda med mycket gott från gården till rabatterat pris.
Lär mer om Gårdsbutiken >>

Farm Dining®
Farm Dining@ länkar samman jorden, förädlingen, köket och matbordet. På Wapnö kommer råvarorna från gården och årstid och tillgång ger omväxlande och spännande menyer. Självklart har vi kärnat och syrat smör, ost och andra produkter från vårt eget mejeri. Likaså kött från gården samt mjöl och de mest använda grönsakerna från de egna åkrarna och växthusen. Gården har vatten från egen källa och öl från eget bryggeri.

Matbord
Boka Farm Dining® Matbord, 5-10 rätter.

Aktiviteter och teambuilding
Gården erbjuder aktiviteter som guidade visningar, trak­torkörning (om de inte är på fälten), minigolf, ölprovningar, drängakampen mm. Drängakampen är en kamp om kunskap som utgår både från teoretiska frågeställningar och praktiska övningar och dessa i kombination. Tävlingen är en lagkamp där deltagarna sätts på prov i gårdens anda.
Vi anpassar tävlingarna efter årstid och gruppens behov. Ölprovningar i vårt mysiga källarvalv. Där testar vi öl från Wapnö Gårdsbryggeri tillsammans med passande tilltugg från Wapnö Gård. Samtidigt ger vi er en inblick i hur vi mältar vårt eget korn och brygger vårt öl.
Lär mer om aktiviteter & teambuilding >>

Londonbussen
Möjlighet finns att boka skjuts med Wapnö Londonbuss - en sällsynt dubbeldäckare från 1961.

Wapnö ko(k)bok - Farm Dining®
I Farm Dining finns runt 70 recept fördelade över frukost, lunch och middag plus tips på mjölkdrinkar, kärnmjölksfrallor och kvargkaka. Vi öppnar upp dörren till gården och berättar om vårt kretslopp och våra miljövänliga kor. Du får också följa med på en tur i vårt gårdsmejeri och charkuteri. Som konferensgäst får du köpa vår kokbok för 150 kr (ord. pris 279 kr).

Bli kreativ på Wapnö - det moderna matföretaget.
Kontakta oss så berättar vi mer 035-299 03 00 eller slottet@wapno.se​

 
 

Wapnö AB


Wapnö AB - det moderna matföretaget som står för öppenhet,  färskhet och närhet.

Härproducerat® - råvara och förädling på samma plats.

Härodlat® för kor, kalvar och kök

Wapnö kök
Farm Dining® från gårdens åkrar, djur, park och skog.

English >>

 

Kontakta oss


Wapnö AB, Wapnö Gård 215
305 91 HALMSTAD

Telefon 035-299 0300
Fax 035-12 55 98
wapno@wapno.se

Hotell & Restaurang: 035-299 0394
Gårdsbutik: 035-299 0360
Besök & Mässor: 035-299 0300

Hitta oss.

GPS-koordinater:
WGS84:
N 56° 42.742' E 012° 50.391'

RT90:
X: 6291189  Y: 1318430

Vägbeskrivning >>

Härproducerat® från Wapnö


Gott med gott samvete direkt från gården.
Wapnö Gårdsmjölk
Wapnö filmjölk
Wapnö grädde
Wapnö gräddfil
Wapnö yoghurt
Wapnö ost
Wapnö öl
Wapnö chark

Och mycket mer

Öppen gård


Öppen gård för besök av enskilda konsumenter att på egen hand titta runt vardagar och lörd. mellan 10-16. Genom visningsfönster ser du djurens vardag medan mejeriets verksamhet avtar under dagen. Mjölkningen i karusellen mellan kl. 08-12. Vid  pågående Wapnö mässa gäller mässans inträde. Gå gärna kunskapsstigen 2,2 km.

Grupper, bussar, yrkesfolk, yrkesutbildningar gäller bokning via 035 -2990300.